Nina Janson (32), eigenaresse Schoonheidssalon bij Nina:

In 2004 ben ik begonnen aan de driejarige opleiding schoonheidsspecialiste in Haarlem. Tijdens deze opleiding heb ik in de avonduren verschillende visagie cursussen gevolgd. Van ‘gewone’ visagie tot bodypaint.

Nadat ik mijn diploma’s op zak had ben ik fulltime gaan werken bij Pour Vous parfumerie in Schagen.
Regelmatig heb ik mogen deelnemen aan trainingen van de betere huidverzorgings- en visagiemerken, maar heb ook zelf mijn kennis en kunsten mogen tonen op workshops, lady’s nights en missverkiezingen.

Binnen dit bedrijf heb ik enorm veel geleerd. Niet alleen over geuren, kleuren en huidverzorging. Maar ook een stukje ondernemen heb ik daar meegekregen, wat nu bij mijn eigen bedrijf goed van pas komt.
Ik heb 14 jaar met enorm veel passie en plezier in de schoonheidssalon van Pour Vous parfumerie gewerkt. Maar nu is het tijd om op eigen benen te gaan staan!

Met de start van ‘Bij Nina’ in 2018 is er absoluut een droom in vervulling gegaan. Een salon waarin ik volledig mijn ‘eigen ding’ kan doen.

Vaak krijg ik na een behandeling te horen: “Ik was echt even in een andere wereld”. Dat is voor mij een van de mooiste complimentjes, dan is mijn missie geslaagd! Maar ook van het stralende gezicht van een klant wanneer ik een mooie make-up bij haar heb aangebracht of haar wenkbrauwen weer in shape heb gemaakt word ik heel gelukkig.

Ook in mijn eigen onderneming wil ik mezelf blijven ontwikkelen zodat ik steeds weer het mooiste kan aanbieden om mijn klanten van binnen en buiten te laten stralen!

Liefs, Nina

nina-janson-schoonheidsspecialiste