Nouvital

Nouvital werkt voornamelijk met grondstoffen van natuurlijke oorsprong en is allergeenvrij, vrij van parabenen en dierproefvrij.

Het is een Nederlands cosmeticabedrijf, dat voortdurend innoveert en nieuwe producten ontwikkeld met zowel huidverzorgende als huidverbeterende eigenschappen.

Verschillende Nouvital producten zijn verkrijgbaar Bij Nina.
Voor meer informatie over Nouvital: www.nouvital-cosmetics.nl.

Golden Rose

Golden rose is een milieubewust en dierproefvrij cosmetica merk uit Istanbul. Alle producten zijn vegan en staan voor kwalitatieve en voordelige cosmetica.

Verschillende Golden Rose producten zijn verkrijgbaar Bij Nina.
Voor meer informatie over Golden Rose: www.goldenrose.nl.

Glance

GLANCE is afkomstig uit Brazilië waar de lijn met henna producten tot 1 van de populairste salonbehandelingen hoort. In Brazilië wordt nauwelijks gewone verf gebruikt voor het kleuren van de wenkbrauwen, alleen henna.

GLANCE wenkbrauw henna is een prachtige salonbehandeling met mooie en langdurige resultaten. De tint houdt – afhankelijk van het huidtype en de aftercare- tot 2 weken op de huid en tot ca 6 weken op de haartjes.

Lycon

De gevoelige delen van jouw huid ( gezicht, oksels en bikinlijn) worden gewaxt met de waxtechniek van Lycon. Deze is heel zacht voor de huid en vrijwel pijnloos.
Reageert jouw huid normaal gesproken altijd heftig op harsen, dan zal de Lycon wax een oplossing voor je kunnen zijn.

Voor meer informatie over Lycon: www.smoothandgo.nl.